MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit Hasan Yıldırım İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızi ögrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla kutladık. Etkinlikte yapilan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Ayşegül Taşdemir hediye verdi.Emeği geçen Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Yeşilyurt Şubesi iş birliğinde ilçe genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında Gazze'deki Müslümanlar için yardım kampanyası düzenlendi. Okulumuz öğrencileride 10500 TL yardım toplayarak desteklerini esirgemediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart 1915 Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü için okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Muhammed Oğuz Sarıbaş ve Türkçe öğretmenimiz Önder Ercan'nın hazırlamış olduğu törene katıldık. Emeği geçen Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 Tarihinde kabul edilen İstiklal Marşımızı Okulumuz Öğretmenlerinden Sevim SARIOĞLU ve Hüsne GÜR'Ün hazırlamış olduğu programla kutladık. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Değerli Müdürümüz Ayşegül Taşdemir 8 Mart Kadınlar Günü hediyesiyle bizleri çok mutlu etti. Bu düşüncesinden dolayı kendisine ögretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Resim Öğretmeni Meltem Akbaş öğrencilerimizle birlikte duvar boyama ve ebru çalışması etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz böyle sanatsal faaliyetler yaptıkları için çok mutlu olduklerını dile getirdiler. Meltem Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 21/02/2024 Tarihide yapılan deneme sınavında derece yapan  öğrencilerimize Başarı Belgesi verildi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Malatya'da düzenlenen spor yarışmalarında Judo branşında okulumuz öğrencilerinden Yağmur TANRIVERDİ ve Samet Emre TANRIVERDİ il 1.si, Mihri Nisa ERASLAN ve Zeynep İkra ERASLAN il 2.si oldular. Beden Eğitimi öğretmenimiz Cihad KILIÇ'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 Deprem Şehitlerini Anmak için okulumuzda Hatim duası yapılmıştır. Başta programı düzenleyen okul müdürümüz sayın Ayşegül Taşdemir olmak üzere öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insanoğlunun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır." Kemal ATATÜRK

Okul Müdürümüz sayın Ayşegül TAŞDEMİR Öğretmenler Günü vesilesiyle  okulumuz öğretmenlerine ikramda bulundu. Kendisine tesekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.