MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit Hasan Yıldırım İmam Hatip Ortaokulu

Tarihçe

Şehit Hasan Yıldırım İmam Hatip Ortaokulu, 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında eski adıyla Dilek Anadolu Lisesinin yeni yerleşke alanına taşınmasıyla halktan gelen yoğun talep üzerine Dilek Lisesinden kalan binada Dilek İmam Hatip Ortaokulu adıyla bünyesinde 3 ana sınıfı ve 7 İmam Hatip Ortaokul sınıfı olmak üzere 10 derslikle eğitim öğretime başlamış, İleriki süreçte okula olan talebin artmasıyla derslik sayısı ve öğrenci sayısı artmış ve akabinde 2018/2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun ismi değiştirilerek Şehit  Hasan Yıldırım İmam Hatip Ortaokulu ismi verilmiş ve bu isimle Öğrencilerimizi Milli Manevi ve Ahlaki değerler noktasında yetiştirmek üzere Eğitim Öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Yayın: 09.05.2020 - Güncelleme: 09.05.2020 11:36 - Görüntülenme: 499

Etiketler :